om Os

Vi leverer løsningerne på Wordbrain, den fantastiske ordspil app, hvor du kan teste hvor god du er med ord. Vi har udviklet denne guide til at hjælpe dig med at løse spillet lettere.

Når du bevæger dig fremad, vil du finde det bliver mere og mere udfordrende, indtil hints er ikke nok til at gå videre til det næste niveau. Det er der, vi træder i. Find på vores side alle svarene, tips og tricks til at fortsætte og vokse dit ord problemløsning færdigheder.

Om Wordbrain

Skaberne af Wordbrain sammenligne det med Candy Crush Saga, Sudoku, og Scramble. På en måde, de har ret. Det har den slags vanedannende ingrediens i Candy Crush, med en Saga build af forskellige pakker med nye udfordringer indeni.

Sudoku efterlignes af den kvadrerede arrangement, som gør det så nemt at forstå, men samtidig udfordrende. Ligesom Sudoku kan vokse sig stor og store med et stigende antal rækker og kolonner, Wordbrain bliver større og større, som du låse op for nye niveauer.

Endelig Scramble ingrediens kommer fra selve gameplayet. Det er ikke noget, som du har spillet før, men Scramble er faktisk det tætteste spil til den. Du skal finde ord på det givne sæt af brev fliser. Men antallet af bogstaver og antallet af fliser ændringer, så kun konstateringen ordet ting er, hvad der ser ens.

Sådan spiller Wordbrain

Afspilning er så let, at det ikke er overraskende du blive afhængig af det snart. Bare glid fingeren til at vælge de rigtige bogstaver til at danne et ord. Du kan vælge en hvilken som helst tilstødende brev til det sidste bogstav du vælger, herunder diagonale bogstaver. Brevet-count er givet til dig på hvert niveau i bunden af ​​skærmen. De vises som kasser indstilling antallet af bogstaver, du har brug for at finde det rigtige ord. Ved slutningen af ​​hvert niveau, skal du have ryddet alle bogstaver på skærmen.

I Wordbrain, er der ingen grænse for antallet af forsøg på at danne et ord. Du kan prøve så mange gange som du har brug for. Til tider vil mere end et ord passer boksene, men der er kun én rigtige svar. Når du får det rigtige, vil du komme til det næste niveau.

Når du starter spillet, får du en 2×2 gitter. Det er den nemmeste niveau med kun ét ord at finde. Efterhånden som du kommer til større gitre (3×3, 4×4, og så videre), får du mere end et ord for hvert niveau. Eliminering ord i den rigtige rækkefølge bliver afgørende, da du får flere ord end de tidligere niveauer. Hvis du vælger et ord, der ikke var beregnet til at blive taget før et andet ord, så bliver du nødt til at starte forfra. Heldigvis for dig, må du ordene ikke ændre sig, og du bare nødt til at samle dem i en anden rækkefølge, men du allerede kender svarene!

Løsningen, når du går i stå

Når du går i stå på en plan, kan du bruge hints. Bare for at starte spillet, får du 10 tip. Derefter er hints indsamles i hele spillet som du komplet gåder og fylde antydning tæller på toppen. Du kan også få gratis hints fra rokken. Du kan få adgang til rokken en gang om dagen, eller ved at se salgsfremmende videoer. En anden måde at få flere vink er ved at betale for dem. Jo flere hints du får, jo mindre du betaler.

I første omgang kan de forslag synes alt for mange og endda unødvendigt. Du skal bare samle dem uden at behøve nogen antydning for de første niveauer. Men der er et punkt, hvor et tip kan få dig ud af en hård niveau. Når du endelig har brug for dem, kan du bruge mere end en spids at passere niveau. Hvis du vil gemme dine hints, kan du tjekke vores side for nogle svar. Vi giver dig det fulde ord sæt af hvert niveau, vil du finde på Wordbrain.

Forskellige sprog

Wordbrain er tilgængelig på 15 sprog! Du kan ændre dit aktuelle sprog på siden med indstillinger. Hele spillet skifter til den givne sprog, og du vil få et nyt sæt af gåder at løse. Hvis du tror, ​​du ved mere end et sprog, dette er din chance for at bevise du mestrer det.

Deling Puslespil

Et cool funktion om Wordbrain er at oprette personlige puslespil. Du kan oprette nye gåder og sende dem til dine venner. Det er en original måde at sende en besked til en ven eller til din betydelige andre. De bliver nødt til at opdage dine skjulte budskab, som de åbner dine personlige puzzles.The svar på en delt puslespil er ikke givet på vores hjemmeside, men du kan altid spørge din ven for et tip!

Udviklerne

MAG Interactive er det mærke, der udviklede Wordbrain spillet. De har specialiseret sig i at lave spil i relation til ord og gåder. Nogle andre spil ved MAG Interactive er:

  • Wordbrain Temaer
  • Wordalot
  • Ruzzle
  • Ruzzle Adventure
  • Smack Chat
  • Quiz Cross
  • Potion Pop Puzzle

De fleste af disse titler er tilgængelig for Android og iOS. MAG Interactive stadig udvikler få titler, der understøttes af Windows Phones og BlackBerry også. Wordbrain og Wordbrain Temaer er deres bedste-rated spil.

Hvis du ønsker at vide mere om MAG Interactive, besøge deres hjemmeside på: maginteractive.com

Be the first to comment on "om os"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*