wordbrain Tips

Få at vide alle de bedste tips og tricks til Wordbrain! Vi elsker at løse ord gåder så meget som nogen, en foretrækker at løse hvert spørgsmål os selv. Men hvad gør du, når du bare ikke kan gå videre, men du ikke ønsker at kigge på anwsers enten? Det er, hvad dette afsnit handler om. Vi vil give dig generelle tips og råd om hvordan man spiller, plus alle de ressourcer, du kan bruge til at hjælpe dig med din gameplay.

Generelt Tips til at spille Wordbrain

Åbn dit sind og tænke på ord. Mens du spiller Wordbrain, ikke komme ind i et bestemt emne. Du skal se på den brede vifte af ordforråd muligheder.

Ord er ikke bundet til et bestemt emne eller en given type. Til tider kan du blive hængende, fordi du tænker på den forkerte type ord at bruge. Det kan hjælpe dig til at vide, at Wordbrain svar består hovedsageligt af navneord og adverbier. Navneord er et navn for et objekt, du kan finde i ordbogen, såsom “”boot”” eller “”bil””, mens et adjektiv er et ord, der beskriver noget som “”glad”” eller “”hurtigt””. Bemærk, at Wordbrain svar kan bestå af typer de følgende ord:

  • Verber (ord, der beskriver en handling) såsom “”svømmer”” eller “”læse””
  • egennavne, såsom “”Harry””, “”Lego”” eller “”India”” (medmindre du spiller Wordbrain 2!)
  • Ord, der indeholder bindestreger eller apostrof.

En undtagelse til den anden regel ovenstående kommer, hvis du spiller Wordbrain Temaer. I dette spil, er hvert niveau pack baseret på et bestemt emne, såsom typer af mad eller musik. Dog vil der ikke gør det nemmere. De ord, du har brug for at gætte kunne være specifikke ord i fagets jargon. Hvis du ikke er bekendt med emnet, kan du gå glip af ord. De første niveauer er almen viden, men som du kommer til de højere niveauer, får du emner som Virksomhedsledelse og Økonomi, Engineering, biologi, og forskning. Hvis du ikke er bekendt med emnet, kan ordene i disse niveauer vise sig at være for svært. Hvis du går i stå, så husk svar på alle Wordbrain puslespil er tilgængelige via vores hjemmeside.

Den grundlæggende strategi

Hvis det ord, du søger efter, er ikke indlysende for dig, så er det tid til at sætte nogle strategi. For et enkelt ord, kan du prøve alle mulige kombinationer systematisk. Da der er ingen grænse for antallet af forsøg, der kan være en holdbar løsning på de første faser af spillet. Som dit spil bliver overfyldt med bogstaver, denne mulighed er mindre egnet. Du skal derefter gå videre til andre strategier til at passere de hårdeste niveauer.

En strategi for de sværeste Niveauer

Hvis det ord, du søger efter, er ikke indlysende for dig, så er det tid til at sætte nogle strategi. For et enkelt ord, kan du prøve alle mulige kombinationer systematisk. Da der er ingen grænse for antallet af forsøg, der kan være en holdbar løsning på de første faser af spillet. Som dit spil bliver overfyldt med bogstaver, denne mulighed er mindre egnet. Du skal derefter gå videre til andre strategier til at passere de hårdeste niveauer.

En strategi for de sværeste Niveauer

Når du kommer til de mest udfordrende niveauer på Wordbrain, skal du gætte mange ord. Prøv først at afkode så mange ord som du kan se i hele billedet. Må ikke bekymre dig for meget om den rigtige rækkefølge. Hvis du ikke får det rigtige, kan du starte det hele igen. Da ordene ikke ændrer sig, du skal bare finde den rigtige rækkefølge at fjerne alle bogstaver på dit spil bord.

Strategien er at vide, hvilke de ord, du formodes at finde er. Selv hvis du har brug for at gøre puslespillet en anden eller tredje gang, vil det være meget lettere at fortsætte, når du kender alle ordene. Ellers kan du sidder fast i en knibe om hvilke ord kunne gå næste.

Afkode Breve

For at kende ordene på Wordbrain handler om at afkode bogstaver. Hvis du er fortrolig med Scrabble, så har du afkodet breve før. Vær ikke bange for at prøve en kombination af bogstaver til at danne et ord. Husk, der er ikke tid eller forsøg grænse, og du kan være rigtige.

Stavning korrekthed er den mest betydning, når du afkode bogstaver. Det er en særlig udfordring, når du spiller på et fremmed sprog. Men selv på engelsk, hvis du ikke score højt på din Spelling Bee øvelser, kan du få i nogle problemer. Wordbrain vil altid stave ordene korrekt. Ingen idiomer, er mode forkortelser eller akronymer anvendt (med undtagelse af de ældste som TV). Du vil ikke finde ting som LOL, DIY, eller FYI når du spiller Wordbrain, så hold dem ud af dit sind.

Når du unscramble dine givne breve, tænk på vokaler som din centrale elementer. De findes normalt mellem to konsonanter, så du nødt til at kombinere dem med omtanke. Som du kan se konsonanterne, identificere eventuelle tilstødende konsonanter, der kunne gå godt sammen der er få, for eksempel, “”th””, “”br”” eller “”sp.”” De fleste er relateret til bogstaverne h, t s, r, og s. Som du finder dem, slutte sig til dem, der skal kombineres med en vokal. Det er sådan, du vil finde de fleste af ordene i et givet niveau.

Når du ser to identiske breve sammen, være mistænksom. De fleste gange, de vil være en del af et ord med dobbelte bogstaver. Tage dette i betragtning, når du teste din bogstavkombination. Dobbelt bogstaver i et ord er et af de mest almindelige stavefejl, og du skal undgå dem for enhver pris at vinde spillet.

Gem dine Tips

Når du kommer til en vanskelig niveau, hints synes at være knappe. Hold dine tips til at hjælpe dig gætte ordet rækkefølge. For at hjælpe dig i unscramble proces er der nogle ressourcer, du kan bruge. For eksempel kan du bruge en af ​​de mange ord afkode apps, der er omkring. Der er mange ord afkode apps til iOS og Android.

Du kan også gøre brug af vores hjemmeside for at finde ud af svaret på et givet niveau. Vi har samlet svar på alle niveauer på alle de nuværende sprogpakker tilgængelige på Wordbrain app.

Be the first to comment on "Wordbrain Tips"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*