σχετικά με εμάς

Σας παρέχουμε τις λύσεις για να Wordbrain, η φανταστική app λέξη παιχνίδι όπου μπορείτε να ελέγξετε πόσο καλός είσαι με λόγια. Έχουμε αναπτύξει αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσει να λύσει το παιχνίδι πιο εύκολο.

Καθώς κινείστε προς τα εμπρός, θα το βρείτε γίνεται όλο και πιο δύσκολο, έως ότου υποδείξεις δεν είναι αρκετές για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Αυτό είναι όπου μπορούμε βήμα in. Βρείτε στη σελίδα μας όλες τις απαντήσεις, συμβουλές και κόλπα για να συνεχίσει και να αναπτυχθούν λέξη σας δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Σχετικά Wordbrain

Οι δημιουργοί του Wordbrain το συγκρίνουμε με Candy Crush Saga, Sudoku, και αγωνίζομαι. Κατά κάποιο τρόπο, έχουν δίκιο. Έχει το είδος της εθιστική ουσία του Candy Crush, με Saga κατασκευή των διαφόρων πακέτων με τις νέες προκλήσεις στο εσωτερικό του.

Sudoku μιμείται το τετράγωνο ρύθμιση που καθιστά τόσο εύκολο να καταλάβει, αλλά συγχρόνως προκλητική. Ακριβώς όπως Sudoku μπορούν να αναπτυχθούν μεγάλες και μεγάλες με έναν αυξανόμενο αριθμό των γραμμών και στηλών, Wordbrain παίρνει όλο και μεγαλύτερες όπως μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέα επίπεδα.

Τέλος, η Scramble συστατικό προέρχεται από το ίδιο το gameplay. Δεν είναι τίποτα, όπως έχετε παίξει στο παρελθόν, αλλά Scramble είναι πράγματι το πιο κοντινό παιχνίδι σε αυτό. Θα πρέπει να βρείτε λέξεις για το δεδομένο σύνολο πλακίδια γραμμάτων. Αλλά ο αριθμός των γραμμάτων και ο αριθμός των πλακιδίων αλλαγές, έτσι ώστε μόνο η διαπίστωση λέξη πράγμα είναι αυτό που φαίνεται εξίσου.

Πώς να παίξετε Wordbrain

Παίζοντας είναι τόσο εύκολο που δεν αποτελεί έκπληξη θα έχετε εθιστεί σε αυτό σύντομα. Απλώς σύρετε το δάχτυλό σας για να επιλέξετε τα σωστά γράμματα για να σχηματίσουν μια λέξη. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε παρακείμενο επιστολή στον τελευταίο γράμμα που έχετε επιλέξει, καθώς και της διαγώνιας γράμματα. Η επιστολή-καταμέτρηση σας δίνεται σε κάθε επίπεδο στο κάτω μέρος της οθόνης. Εμφανίζονται ως κουτιά ορίζοντας τον αριθμό των γραμμάτων θα πρέπει να βρείτε τη σωστή λέξη. Στο τέλος του κάθε επιπέδου, θα πρέπει να έχετε καθαρίσει όλα τα γράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας.

Στην Wordbrain, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των προσπαθειών για να σχηματίσουν μια λέξη. Μπορείτε να δοκιμάσετε όσες φορές χρειάζεται. Κατά καιρούς, περισσότερες από μία λέξεις θα ταιριάζει τα κουτιά, αλλά υπάρχει μόνο μία σωστή απάντηση. Μόλις το κάνετε σωστά, θα πάρετε στο επόμενο επίπεδο.

Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, μπορείτε να πάρετε ένα πλέγμα 2×2. Είναι το πιο εύκολο επίπεδο με μία μόνο λέξη για να βρει. Όπως θα έχετε τα μεγαλύτερα δίκτυα (3×3, 4×4, και ούτω καθεξής), σας δίνονται περισσότερες από μια λέξη για κάθε επίπεδο. Η εξάλειψη λέξεις στη σωστή σειρά αποκτά ζωτική σημασία, όπως θα έχετε περισσότερες λέξεις από ό, τι τα προηγούμενα επίπεδα. Αν επιλέξετε μια λέξη που δεν ήταν γραφτό να ληφθεί πριν από μια άλλη λέξη, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Ευτυχώς για σας, οι λέξεις δεν αλλάζουν, και απλά πρέπει να τα συγκεντρώσει σε μια διαφορετική σειρά, αλλά ξέρετε ήδη τις απαντήσεις!

Η λύση όταν έχετε κολλήσει

Όταν έχετε κολλήσει σε ένα επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συμβουλές. Μόνο για την έναρξη του παιχνιδιού, μπορείτε να πάρετε 10 υποδείξεις. Στη συνέχεια, οι υποδείξεις που συλλέγονται σε όλο το παιχνίδι καθώς ολοκληρώνετε παζλ και να συμπληρώσετε το μετρητή υπαινιγμό στην κορυφή. Μπορείτε επίσης να πάρετε δωρεάν συμβουλές από την ανέμη. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ανέμη μία φορά την ημέρα, ή παρακολουθώντας διαφημιστικά βίντεο. Ένας άλλος τρόπος για να πάρετε περισσότερες συμβουλές είναι πληρώνοντας γι ‘αυτούς. Οι περισσότερες συμβουλές μπορείτε να πάρετε, τόσο λιγότερα θα πληρώσετε.

Κατά την πρώτη, οι προτάσεις μπορεί να φαίνεται πάρα πολλά, ακόμη και περιττά. Μπορείτε απλά να τους συλλέγουν χωρίς να χρειάζεται καμία νύξη για τα πρώτα επίπεδα. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο όπου ένας υπαινιγμός μπορείτε να πάρετε από ένα σκληρό επίπεδο. Όταν τα χρειάζεστε, τέλος, μπορεί να χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία άκρη για να περάσει το επίπεδο. Για να αποθηκεύσετε υποδείξεις σας, μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα μας για κάποιες απαντήσεις. Σας δίνουμε την πλήρη λέξη που κάθε επιπέδου θα βρείτε σε Wordbrain.

Διαφορετικές Γλώσσες

Wordbrain είναι διαθέσιμο σε 15 γλώσσες! Μπορείτε να αλλάξετε την τρέχουσα γλώσσα σας στη σελίδα ρυθμίσεις. Το σύνολο του παιχνιδιού θα στραφούν σε δεδομένη γλώσσα, και θα πάρετε μια νέα σειρά από γρίφους για να λύσει. Αν νομίζετε ότι ξέρετε περισσότερες από μία γλώσσες, αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε ότι το master.

Sharing Παζλ

Ένα δροσερό χαρακτηριστικό γνώρισμα για Wordbrain είναι για τη δημιουργία εξατομικευμένων παζλ. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα παζλ και να τα στείλετε στους φίλους σας. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο τρόπο για να στείλετε ένα μήνυμα σε ένα φίλο ή σε σημαντικό άλλο σας. Θα πρέπει να ανακαλύψουν κρυμμένα μήνυμά σας καθώς ανοίγουν εξατομικευμένες puzzles.The τις απαντήσεις σας σε έναν κοινόχρηστο παζλ δεν δίνονται στην ιστοσελίδα μας, αλλά μπορείτε πάντα να ζητήσετε από το φίλο σας για μια υπόδειξη!

Η Developers

MAG Interactive είναι η μάρκα που ανέπτυξε το παιχνίδι Wordbrain. Έχουν ειδικεύεται στην κατασκευή παιχνιδιών που σχετίζονται με τις λέξεις και τους γρίφους. Κάποια άλλα παιχνίδια από MAG Interactive είναι οι εξής:

  • Wordbrain 2
  • Wordalot
  • Ruzzle
  • Ruzzle Adventure
  • Smack Chat
  • Κουίζ Σταυρού
  • φίλτρο Pop Puzzle

Οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους είναι διαθέσιμη για Android και iOS. MAG Interactive ακόμα αναπτύσσεται λίγες τίτλους που υποστηρίζεται από τα Windows Phones και BlackBerry πάρα πολύ. Wordbrain και Wordbrain Θέματα είναι καλύτερη βαθμολογία παιχνίδια τους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το MAG Interactive, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση: maginteractive.com

Be the first to comment on " σχετικά με εμάς"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*