wordbrain συμβουλές

Γνωρίστε όλες τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για Wordbrain! Μας αρέσει να λύσει γρίφους λέξη όσο και οποιοσδήποτε άλλος, ένας προτιμούν να λύσει κάθε ερώτηση εαυτούς μας. Αλλά τι κάνεις όταν δεν μπορείτε ακριβώς να προχωρήσει, αλλά δεν θέλετε να κρυφοκοιτάζει στα anwsers είτε; Αυτό είναι ό, τι αυτό το τμήμα είναι όλα σχετικά. Εμείς θα σας δώσει γενικές συμβουλές και συμβουλές για το πώς να παίξει, καθώς και όλοι οι πόροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει με την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Γενικές Συμβουλές για να παίξετε Wordbrain

Ανοίξτε το μυαλό σας και σκεφτείτε των λέξεων. Ενώ παίζετε Wordbrain, μην μπει σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Θα πρέπει να εξετάσουμε το ευρύ φάσμα του λεξιλογίου επιλογές.

Οι λέξεις δεν συνδέονται με ένα συγκεκριμένο θέμα ή ένα συγκεκριμένο τύπο. Μερικές φορές μπορεί να γίνει κολλήσει επειδή σκέφτεστε το λάθος είδος των λέξεων στη χρήση. Μπορεί να σας βοηθήσει να ξέρετε ότι Wordbrain απαντήσεις αποτελούνται κυρίως από τα ουσιαστικά και επιρρήματα. Ουσιαστικά είναι ένα όνομα για ένα αντικείμενο μπορείτε να βρείτε στο λεξικό, όπως “”εκκίνησης”” ή “”αυτοκίνητο””, ενώ ένα επίθετο είναι μια λέξη που περιγράφει κάτι όπως «ευτυχής» ή «γρήγορη». Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι Wordbrain απαντήσεις δεν αποτελούνται από τους ακόλουθους τύπους λέξη:

  • Ρήματα (λέξεις που περιγράφουν μια ενέργεια), όπως η “”κολυμπάει”” ή “”ανάγνωση””
  • Κύρια ονόματα, όπως “”Ο Χάρι””, “”Lego”” ή “”Ινδία”” (εκτός και αν παίζετε Wordbrain 2!)
  • Οι λέξεις που περιέχουν ενωτικά ή αποστρόφους.

Μια εξαίρεση στον δεύτερο κανόνα παραπάνω έρχεται, αν μπορείτε να παίξετε Wordbrain 2 Θέματα. Σε αυτό το παιχνίδι, κάθε πακέτο επίπεδο βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως τα είδη διατροφής ή τη μουσική. Ωστόσο, αυτό δεν θα διευκολύνει καθόλου. Οι λέξεις θα πρέπει να μαντέψει μπορεί να είναι συγκεκριμένες λέξεις της φρασεολογίας του θέματος. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το θέμα, μπορεί να χάσετε τη λέξη. Τα πρώτα επίπεδα είναι γενικές γνώσεις, αλλά όπως μπορείτε να πάρετε στα υψηλότερα επίπεδα, μπορείτε να πάρετε τα θέματα όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά, Μηχανικών, Βιολογίας, και την έρευνα. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το θέμα, οι λέξεις αυτά τα επίπεδα θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ δύσκολο. Εάν έχετε κολλήσει, να θυμάστε τις απαντήσεις σε όλες τις Wordbrain παζλ είναι διαθέσιμα μέσω ιστοσελίδα μας.

Η βασική στρατηγική

Αν η λέξη που αναζητάτε δεν είναι προφανής για σας, τότε είναι καιρός να θέσει κάποια στρατηγική. Για μία μόνο λέξη, μπορείτε να δοκιμάσετε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς συστηματικά. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των προσπαθειών, ότι μπορεί να είναι μια βιώσιμη λύση στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού. Καθώς το παιχνίδι σας γεμίζει με γράμματα, αυτή η επιλογή είναι λιγότερο κατάλληλα. Θα πρέπει στη συνέχεια να προχωρήσουμε και σε άλλες στρατηγικές για να περάσει τα δυσκολότερα επίπεδα.

Μια στρατηγική για τα σκληρότερα επίπεδα

Όταν φτάσετε στα πιο προκλητική επίπεδα για Wordbrain, θα πρέπει να μαντέψει πολλά λόγια. Κατ ‘αρχάς, προσπαθήστε να αποκωδικοποιήσει όσες λέξεις όπως μπορείτε να δείτε σε όλη την εικόνα. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για τη σωστή σειρά. Αν δεν το κάνετε σωστά, μπορείτε να τα ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Δεδομένου ότι οι λέξεις δεν αλλάζουν, απλά πρέπει να βρούμε το σωστό, ώστε να εξαλειφθούν όλα τα γράμματα επί του σκάφους παιχνίδι σας.

Η στρατηγική είναι να γνωρίζουμε ποιες οι λέξεις που υποτίθεται ότι πρέπει να βρούμε είναι. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε το παζλ για δεύτερη ή τρίτη φορά, θα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεχιστεί μόλις ξέρετε όλες τις λέξεις. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να πάρετε κολλημένοι σε μια κατάσταση για την οποία λέξη θα μπορούσε να πάει δίπλα.

unscrambling Γράμματα

Για να ξέρετε τα λόγια σε Wordbrain είναι περίπου unscrambling γράμματα. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Scrabble, τότε έχετε unscrambled γράμματα πριν. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε ένα συνδυασμό γραμμάτων για να σχηματίσουν μια λέξη. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει χρόνος ή προσπάθεια όριο, και ίσως να είναι σωστό.

Ορθογραφία ορθότητα είναι το πιο σημαντικό όταν είστε unscrambling γράμματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν παίζετε σε μια ξένη γλώσσα. Αλλά ακόμα και στα αγγλικά, αν δεν σκοράρει ψηλά στην ορθογραφία ασκήσεις Bee σας, μπορείτε να πάρετε σε κάποιο πρόβλημα. Wordbrain θα σημάνει πάντα τις λέξεις σωστά. Δεν ιδιώματα, οι συντομογραφίες της μόδας ή τα αρκτικόλεξα που χρησιμοποιούνται (εκτός από τις παλαιότερες, όπως τηλεόραση). Δεν θα βρείτε τα πράγματα όπως LOL, DIY, ή FYI όταν παίζετε Wordbrain, γι ‘αυτό κρατήστε τα έξω από το μυαλό σας.

Όταν αποκωδικοποιήσει δοθεί επιστολές σας, σκεφτείτε φωνήεντα ως βασικά στοιχεία σας. Βρίσκονται συνήθως μεταξύ δύο συμφώνων, έτσι πρέπει να τα συνδυάσετε με σύνεση. Όπως μπορείτε να δείτε τα συμφώνων, τον εντοπισμό τυχόν παρακείμενο συμφώνων που θα μπορούσε να πάει καλά μαζί υπάρχουν λίγοι, για παράδειγμα, “”ου””, “”br”” ή “”sp.”” Οι περισσότεροι έχουν σχέση με τα γράμματα h, t s, r, και σ. Όπως μπορείτε να τους βρείτε, να συμμετάσχουν σε αυτά να συνδυαστούν με ένα φωνήεν. Αυτό είναι το πώς θα βρείτε τα περισσότερα από τα λόγια σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Όταν δείτε δύο πανομοιότυπες επιστολές μαζί, είναι ύποπτη. Τις περισσότερες φορές θα είναι μέρος μιας λέξης με διπλά γράμματα. Πάρτε αυτό υπόψη, όπως να δοκιμάσετε συνδυασμό επιστολή σας. Διπλό γράμματα σε μια λέξη είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα ορθογραφικά λάθη, και θα πρέπει να τα αποφεύγουν πάση θυσία να κερδίσει το παιχνίδι.

Αποθήκευση Συμβουλές σας

Μόλις φτάσετε σε μια δύσκολη επίπεδο, υποδείξεις φαίνεται να είναι λιγοστές. Κρατήστε συμβουλές σας για να σας βοηθήσει να μαντέψει τη σειρά των λέξεων. Για να σας βοηθήσει στην αποκωδικοποιήσει διαδικασία υπάρχουν μερικοί πόροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολλά λόγια αποκωδικοποιήσει εφαρμογές, υπάρχουν περίπου. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές του Word Αποκωδικοποίηση για iOS και Android.

Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση του site μας για να μάθετε την απάντηση σε ένα δεδομένο επίπεδο. Έχουμε συγκεντρώσει μαζί τις απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα σε όλα τα τρέχοντα πακέτα γλώσσας διατίθενται στην εφαρμογή Wordbrain.

Be the first to comment on "Wordbrain συμβουλές"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*