meistä

Tarjoamme ratkaisuja Wordbrain, fantastinen sana peli App jossa voit testata kuinka hyvä olet sanoilla. Olemme kehittäneet tätä opas auttaa ratkaisemaan pelin helpommaksi.

Kun eteenpäin, löydät sen tulee yhä haastavampaa, kunnes vihjeitä eivät riitä edetä seuraavalle tasolle. Tämä on siis askel. Etsi meidän sivulla kaikkia vastauksia, vinkkejä jatkaa ja kasvattaa sana ongelmanratkaisutaidot.

Tietoa Wordbrain

luojat Wordbrain verrata sitä Candy Crush Saga, Sudoku, ja Scramble. Tavallaan he ovat oikeassa. Se on sellaista riippuvuutta ainesosan Candy Crush, joiden Saga rakentaa erilaisia ​​paketteja uusia haasteita sisällä.

Sudoku jäljittelee neliöidyksi järjestely, joka tekee siitä niin helppo ymmärtää, mutta samalla haastava. Aivan kuten Sudoku voi kasvaa iso ja iso jossa on yhä enemmän rivejä ja sarakkeita, Wordbrain saa yhä isompia kuin avata uusia tasoja.

Lopuksi Scramble ainesosa tulee pelaamisen itse. Se ei ole niin olet pelannut aiemmin, mutta Scramble on todellakin lähinnä pelin siihen. Sinun täytyy löytää sanoja annetulle kirjeen laatat. Mutta määrä kirjaimia ja laattojen lukumäärä muuttuu, joten vain havainto sana asia on mitä näyttää samankaltaisia.

Pelaaminen Wordbrain

Pelaaminen on niin helppoa, että se ei ole yllättävää saat riippuvaiseksi siitä pian. Sujauta sormella valita oikea kirjaimet muodostavat sanan. Voit valita minkä tahansa vieressä kirjeen viimeisen kirjaimen valitsit, kuten lävistäjä kirjaimia. Kirjain-count annetaan sinulle jokaisella tasolla näytön alareunassa. Ne näkyvät laatikot asettaminen kirjeiden määrä sinun täytyy löytää oikea sana. Lopussa kunkin tason, sinun olisi poistanut kaikki kirjaimet ruudulla.

Wordbrain, ei ole mitään rajaa, kuinka monta yrittää muodostaa sanan. Voit kokeilla niin monta kertaa kuin haluat. Ajoittain, enemmän kuin yksi sana sopii ruutuihin, mutta on vain yksi oikea vastaus. Kun saat sen oikein, saat seuraavalle tasolle.

Kun käynnistät pelin, saat 2×2 ruudukko. Se on helpoin tasolla vain yksi sana löytää. Kun opit isompi verkkoihin (3×3, 4×4, ja niin edelleen), saat enemmän kuin yksi sana kullekin tasolle. Poistaminen sanat oikeassa järjestyksessä tulee ratkaiseva saat enemmän sanoja kuin aiemmalle tasolle. Jos valitse sana, joka ei ollut tarkoitus ottaa ennen toisen sanan, sinun täytyy aloittaa alusta. Onneksi sinulle, sanat eivät muutu, ja sinun täytyy vain kerätä niitä eri järjestyksessä, mutta tiedät jo vastauksen!

Ratkaisu kun jäät

Kun saat kiinni tasaisella, voit käyttää vihjeitä. Vain pelin aloittamista, saat 10 vihjeitä. Sitten vihjeitä kerätään koko pelin, kun täydellinen palapelit ja täyttää vihje laskuri päälle. Voit myös saada ilmaiseksi vihjeitä rukki. Pääset rukki kerran päivässä, tai katselemalla promootiovideoitaan. Toinen tapa saada lisää vihjeitä on maksamalla heille. Mitä enemmän vihjeitä saat, sitä vähemmän maksat.

Aluksi ehdotuksia saattaa tuntua liikaa ja jopa turhia. Sinä vain kerätä niitä ilman mitään vihje ensimmäistä tasoa. On kuitenkin kohta, jossa vihje voi saada sinut pois kova taso. Kun vihdoin tarvitse niitä, voit käyttää useampaa kuin yhtä kärki siirtää tasolle. Tallentaa vihjeitä, voit tutustu sivulta vastauksia. Annamme sinulle täyden Sanajoukossa kunkin tason löydät osoitteesta Wordbrain.

Eri Kielet

Wordbrain on saatavilla 15 kielellä! Voit vaihtaa nykyisen kielen sivulla. Koko peli siirtyy tietyn kielen, ja saat uusia ratkottavaksi. Jos luulet tietää enemmän kuin yhtä kieltä, tämä on tilaisuus todistaa opit sen.

Jakaminen Palapelit

Yksi jäähtyä piirre noin Wordbrain on luoda yksilöllisiä arvoituksia. Voit luoda uusia pulmia ja lähettää ne ystävillesi. Se on omaperäinen tapa lähettää viestin ystävä tai muita huomattavia. Niiden on löytää piilotettu viestin he avaavat henkilökohtaisen puzzles.The vastauksia jaettuun palapelin ei anneta sivustollamme, mutta voit aina kysyä ystäväsi for vihje!

Kehittäjät

MAG Interactive on tuotemerkki, joka kehitti Wordbrain peli. Ne ovat erikoistuneet tekemään pelejä liittyviä sanoja ja arvoituksia. Joitakin muita pelejä MAG Interactive ovat:

  • Wordbrain teemat
  • Wordalot
  • Ruzzle
  • Ruzzle Seikkailu
  • Smack Chat
  • Quiz Cross
  • Potion Pop Puzzle

Useimmat näistä otsikot ovat saatavilla Android ja iOS. MAG Interactive edelleen kehittää muutaman levyn tukevat Windows puhelimet ja BlackBerry liikaa. Wordbrain ja Wordbrain teemat ovat parhaimmillaan-pistepelej.

Jos haluat tietää enemmän MAG Interactive, vierailla heidän verkkosivuilta osoitteesta: maginteractive.com

Be the first to comment on "meistä"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*