wordbrain Vihjeitä

Tutustu kaikki parhaat vinkkejä ja niksejä Wordbrain! Rakastamme ratkaista sana palapelit niin paljon kuin kuka tahansa, joka on mieluummin ratkaista kunkin kyseenalaistaa itse. Mutta mitä tehdä, kun vain voi edetä, mutta et halua kurkistaa anwsers joko? Tämä on mitä tässä osassa on kyse. Annamme yleisiä vinkkejä ja neuvoja kuinka pelata, plus kaikki resurssit voit auttaa sinua pelin.

Yleisiä vihjeitä pelata Wordbrain

Avaa mielesi ja ajatella sanoja. Kun pelaat Wordbrain, älä päästä tiettyyn aiheeseen. Sinun täytyy tutkia laaja sanastoa vaihtoehtoja.

Sanat eivät ole sidottuja tiettyyn aiheeseen tai tietyn tyyppinen. Välillä saattaa juuttua, koska olet ajatellut vääränlaisia ​​sanan käyttöä. Se voi auttaa sinua tietää, että Wordbrain vastaukset koostuvat pääasiassa substantiiveja ja adverbeja. Substantiiveja ovat Objektin saatat sanakirjassa, kuten “”boot”” tai “”auto””, kun taas adjektiivi on sana, joka kuvaa jotain, kuten “”happy”” tai “”nopeasti””. Huomaa, että Wordbrain vastaukset eivät sisältyä seuraavat sana tyyppiä:

  • Verbs (sanoja, jotka kuvaavat kanne) kuten “”ui”” tai “”lukeminen””
  • Asianmukainen substantiiveja, kuten “”Harry””, “”Lego”” tai “”India”” (paitsi toistettaessa Wordbrain 2!)
  • Sanat, jotka sisältävät väliviivoja tai heittomerkit.

Yksi poikkeus toinen sääntö edellä tulee jos pelaat Wordbrain teemat. Tässä pelissä, jokainen taso pakkaus perustuu tiettyyn aiheeseen kuten tyyppisiä elintarvikkeita tai musiikkia. Kuitenkin, että ei tee yhtään helpompaa. Sanat sinun täytyy arvata saattaa olla tiettyjä sanoja, että aihe on ammattikieltä. Jos et ole perehtynyt aiheeseen, ehkä kaipaamaan sanan. Ensimmäiset tasot ovat yleisen tietämyksen, mutta saat korkeammalle tasolle, saat aiheita kuten Business and Economics, Engineering, biologia, ja tutkimus. Jos et ole perehtynyt aiheeseen, sanat nämä tasot voivat osoittautua liian vaikeaksi. Jos saat kiinni, muista vastauksen kaikkiin Wordbrain palapelit ovat saatavilla kotisivulta.

Perusstrategia

Jos sana etsit ei ole ilmeinen teille, niin se on aika asettaa joitakin strategiaan. Yksittäisen sanan, voit kokeilla kaikkia mahdollisia yhdistelmiä järjestelmällisesti. Koska ei ole rajoitettu määrä yrityksiä, jotka voivat olla käyttökelpoinen ratkaisu ensimmäisessä vaiheissa peli. Kuten pelin saa tungosta kirjaimilla, tämä vaihtoehto on vähemmän sopiva. Sinun täytyy sitten siirtyä muihin strategioihin siirtää vaikeinta tasolle.

Strategia Hardest tasot

Kun pääset haastavin tasoilla Wordbrain, sinun täytyy arvata monta sanaa. Ensinnäkin yrittää purkaa niin monta sanaa kuin voit nähdä koko kuvan. Älä murehdi liikaa oikeassa järjestyksessä. Jos et saa sitä oikein, voit käynnistää sen uudestaan. Koska sanat eivät muutu, sinun tarvitsee vain löytää oikea järjestys poistaa kaikki kirjaimet peliäsi aluksella.

Strategia on tietää, mikä sanoja sinun pitäisi löytää ovat. Vaikka sinun täytyy tehdä palapelin toisen tai kolmannen kerran, se on paljon helpompi jatkaa kun tiedät kaikki sanat. Muuten voit juuttua tukalaan josta sana voisi mennä seuraavaan.

Unscrambling Letters

Jos haluat tietää sanaa Wordbrain on noin unscrambling kirjaimia. Jos olet perehtynyt Scrabble, sitten on salaamaton kirjaimia ennen. Älä pelkää kokeilla yhdistelmä kirjaimet muodostavat sanan. Muista, ei ole aikaa tai yrittää rajoittaa, ja saatat olla oikeassa.

Spelling oikeellisuus on kaikkein tärkeää, kun unscrambling kirjaimia. Tämä on erityisen haastava, kun pelaa vieraalla kielellä. Mutta jopa Englanti, jos ei pisteet korkealla sinun tavauskilpailua harjoitukset, saatat saada vaikeuksiin. Wordbrain aina oikeinkirjoituksen sanat oikein. Ei sanontojen, muoti lyhenteitä tai lyhenteitä käytetään (paitsi vanhimmat kuten TV). Et löydä asioita, kuten LOL, DIY tai FYI kun pelaat Wordbrain, joten pitää ne pois mielestäsi.

Kun purkaa oman antanut kirjeitä, ajattele vokaaleja kuin avaintekijöitä. Niitä löytyy yleensä kahden konsonantin, joten sinun täytyy yhdistää niitä viisaasti. Kuten näette konsonantit, tunnistamaan vieressä konsonantteja että voisi mennä hyvin yhteen olemassa muutamia, esimerkiksi “”th””, “”br”” tai “”sp.”” Useimmat liittyvät kirjaimet h, t s, r, ja s. Kuten löytää ne, ne yhdistetään yhdistää vokaali. Näin löydät suurin osa sanoista tietyllä tasolla.

Kun näet kaksi samanlaista kirjainta yhdessä, epäilyttäviä. Useimmiten ne ovat sanan osa kaksinkertainen kirjaimia. Ota tämä huomioon, kun testata kirjainyhdistelmä. Double kirjaimet sanan ovat yksi yleisimmistä kirjoitusvirheitä, ja sinun on vältettävä niitä kaikin keinoin voittaa pelin.

Tallenna Vihjeet

Kun saat vaikea tasolle, vihjeitä näyttävät olevan niukasti. Pidä vihjeitä auttaa arvata sanajärjestys. Auttaakseen sinua purkaa prosessissa on joitakin resursseja voit käyttää. Esimerkiksi, voit käyttää yhtä monta sanaa selvätä sovellukset, on noin. On monia Word Selvätä sovellukset iOS ja Android.

Voit myös käyttää sivustomme selvittää vastauksen tietylle tasolle. Olemme koonneet yhteen vastauksen kaikkiin tasoihin kaikki nykyiset kielipaketteja saatavilla Wordbrain app.

Be the first to comment on "Wordbrain vihjeitä"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*