over Ons

Wij bieden de oplossingen voor Wordbrain, de fantastische woordspel app waar je kunt testen hoe goed je bent met woorden. We hebben deze handleiding om u te helpen oplossen van het spel makkelijker ontwikkeld.

Als je vooruit, vindt u het wordt meer en meer uitdagende, totdat hints zijn niet genoeg om door te gaan naar het volgende level. Dat is waar we stap in. Vinden op onze pagina met alle antwoorden, tips en trucs om te blijven en te groeien uw woord probleemoplossende vaardigheden.

Over Wordbrain

De makers van Wordbrain vergelijk het met Candy Crush Saga, Sudoku, en Scramble. Op een bepaalde manier, ze hebben gelijk. Het heeft de vorm van verslavende bestanddeel van Candy Crush, met een Saga build van verschillende pakketten met nieuwe uitdagingen binnen.

Sudoku wordt nagebootst door het kwadraat arrangement dat het zo gemakkelijk te begrijpen, maar tegelijkertijd uitdagend. Net zoals Sudoku groot en groot kunnen groeien met een toenemend aantal rijen en kolommen, Wordbrain wordt groter en groter als je nieuwe levels te openen.

Ten slotte scramble ingrediënt afkomstig van de gameplay zelf. Het is niets zoals je eerder hebt gespeeld, maar Scramble is inderdaad het dichtst spel aan. Je moet woorden op de gegeven set van de brief tegels te vinden. Maar het aantal letters en het aantal tegels veranderingen, zodat alleen de bevinding woord ding is wat hetzelfde uitziet.

Hoe speel je Wordbrain

Spelen is zo eenvoudig dat het niet verwonderlijk dat je verslaafd te krijgen binnenkort. Schuif gewoon je vinger om de juiste letters kiezen om een ​​woord te vormen. U kunt elk aangrenzend brief aan de laatste letter die u hebt gekozen, met inbegrip van diagonale letters te selecteren. De letter-getal wordt afgerond is op elk niveau onderaan het scherm. Ze verschijnen als dozen instellen van het aantal letters die u nodig hebt om het juiste woord te vinden. Aan het einde van elk level, moet je alle letters op het scherm gewist.

In Wordbrain, is er geen limiet aan het aantal pogingen om een ​​woord te vormen. U kunt proberen zo vaak als u wilt. Op sommige momenten, zal meer dan één woord past de dozen, maar er is slechts één juist antwoord. Zodra je het goed, zult u naar het volgende niveau te krijgen.

Wanneer je het spel begint, krijg je een 2×2 raster. Het is de makkelijkste niveau met slechts één woord te vinden. Als je naar grotere grids (3×3, 4×4, en ga zo maar door), krijgt u meer dan één woord voor elk niveau. Het wegwerken van woorden in de juiste volgorde wordt van cruciaal belang als u meer woorden dan de vorige levels te krijgen. Als u een woord dat niet was bedoeld om te worden genomen voordat een ander woord te selecteren, dan moet je opnieuw beginnen. Gelukkig voor u, de woorden niet veranderen, en hoef je alleen maar om ze te verzamelen in een andere volgorde, maar je al weet het antwoord!

De oplossing wanneer je Stuck

Als je vast komt te zitten op een niveau, dan kunt u gebruik maken van hints. Net voor de start van het spel, krijg je 10 tips. Vervolgens worden hints in het spel als u volledige puzzels verzameld en vul de hint teller op de top. U kunt ook gratis tips van het spinnewiel. U kunt toegang tot het spinnewiel een keer per dag, of door te kijken naar promotionele video’s. Een andere manier om meer hints te krijgen is door te betalen voor hen. Hoe meer hints je krijgt, hoe minder u betaalt.

Op het eerste, de suggesties misschien te veel en zelfs overbodig lijkt. Je verzamelt ze gewoon zonder enige aanwijzing voor de eerste levels. Echter, er is een punt waar een hint je uit een harde niveau te krijgen. Als je ze uiteindelijk nodig hebt, kunt u gebruik maken van meer dan een tip om het level te halen. Om uw tips op te slaan, kun je onze pagina te controleren op een aantal antwoorden. Wij geven u het volledige woord set van elk level u zult vinden bij Wordbrain.

Verschillende Talen

Wordbrain is beschikbaar in 15 talen! U kunt uw huidige taal op de pagina-instellingen te wijzigen. Het volledige spel zal overschakelen naar de opgegeven taal, en je zal een nieuwe reeks van puzzels op te lossen te krijgen. Als je denkt te weten meer dan één taal, dit is uw kans om te bewijzen dat je het onder de knie.

Delen Puzzels

Een leuke functie over Wordbrain is om gepersonaliseerde puzzels te maken. Je kunt nieuwe puzzels maken en stuur ze naar je vrienden. Het is een originele manier om een ​​bericht naar een vriend of om uw significante andere te sturen. Zij zullen uw verborgen boodschap te ontdekken als ze uw gepersonaliseerde puzzles.The antwoorden te openen naar een gedeelde puzzel worden niet gegeven op onze site, maar je kunt altijd vragen uw vriend voor een hint!

De ontwikkelaars

MAG Interactive is het merk dat de Wordbrain game ontwikkeld. Zij hebben zich gespecialiseerd in het maken van spellen die verband houden met woorden en puzzels. Enkele andere games door MAG Interactive zijn:

  • Wordbrain Thema’s
  • Wordalot
  • Ruzzle
  • Ruzzle Adventure
  • Smack Chat
  • Quiz Cross
  • Potion Pop Puzzle

De meeste van deze titels zijn beschikbaar voor Android en iOS. MAG Interactive ontwikkelt nog paar titels ondersteund door Windows-telefoons en BlackBerry ook. Wordbrain en Wordbrain Thema’s zijn hun best-rated games.

Als u meer wilt weten over MAG Interactive weten, bezoek hun website op: maginteractive.com

Be the first to comment on "over ons"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*