wordbrain Tips

Maak kennis met de beste tips en trucs voor Wordbrain! Wij houden ervan om woord puzzels zo veel als iemand op te lossen, een voorkeur op te lossen elke vraag onszelf. Maar wat doe je als je gewoon niet kunt gaan, maar je wilt niet een kijkje te nemen bij de anwsers ofwel? Dit is wat deze sectie is alles over. Wij geven u algemene tips en advies over hoe om te spelen, plus alle middelen die u kunt gebruiken om u te helpen met uw gameplay.

Algemene tips om Wordbrain

Open je geest en denken van woorden. Terwijl u Wordbrain spelen, niet te krijgen in een bepaald onderwerp. Je moet kijken naar de brede waaier van de woordenschat opties.

Woorden zijn niet gebonden aan een bepaald onderwerp of een bepaald type. Op sommige momenten kunt u vast komen te zitten, omdat je denkt aan het verkeerde type woord te gebruiken. Het kan helpen om te weten dat Wordbrain antwoorden bestaan ​​voornamelijk uit zelfstandige naamwoorden en bijwoorden. Een zelfstandig naamwoord is een naam voor een object kunt u vinden in het woordenboek, zoals “”boot”” of “”auto””, terwijl een bijvoeglijk naamwoord is een woord dat iets omschrijft als “”gelukkig”” of “”snelle””. Houdt u er rekening mee dat Wordbrain antwoorden niet bestaan ​​uit de volgende types woord:

  • Werkwoorden (woorden die een actie te beschrijven), zoals “”zwemmen”” of “”lezen””
  • eigennamen, zoals “”Harry””, “”Lego”” of “”India”” (tenzij je speelt Wordbrain 2!)
  • Woorden die koppeltekens of apostrof bevatten.

Een uitzondering op de tweede regel boven komt als je Wordbrain 2 Themes spelen. In dit spel, wordt elk level pack gebaseerd op een bepaald onderwerp, zoals soorten voedsel of muziek. Toch zal dat niet makkelijker te maken. De woorden die je nodig hebt om te raden zou kunnen zijn specifieke woorden van jargon van het onderwerp. Als u niet bekend bent met het onderwerp, kunt u het woord te missen. De eerste levels zijn algemene kennis, maar als je naar de hogere niveaus, krijg je onderwerpen als Business and Economics, Engineering, Biologie, en Onderzoek. Als u niet bekend bent met het onderwerp, kan de woorden in deze niveaus blijken te moeilijk te zijn. Als je vast komt te zitten, denk aan de antwoorden op al Wordbrain puzzels zijn beschikbaar via onze website.

De Basic Strategy

Als het woord dat u zoekt is niet duidelijk voor u, dan is het tijd om wat strategie. Voor een enkel woord, kunt u alle mogelijke combinaties systematisch proberen. Aangezien er geen beperking voor het aantal pogingen, kan dat een levensvatbare oplossing bij de eerste stadia van het spel. Als je spel wordt druk met letters, is deze optie minder geschikt. U moet dan naar andere strategieën om de hardste niveaus passeren.

Een strategie voor de moeilijkste Levels

Als het woord dat u zoekt is niet duidelijk voor u, dan is het tijd om wat strategie. Voor een enkel woord, kunt u alle mogelijke combinaties systematisch proberen. Aangezien er geen beperking voor het aantal pogingen, kan dat een levensvatbare oplossing bij de eerste stadia van het spel. Als je spel wordt druk met letters, is deze optie minder geschikt. U moet dan naar andere strategieën om de hardste niveaus passeren.

Een strategie voor de moeilijkste Levels

Als je naar de meest uitdagende levels op Wordbrain, moet u veel woorden raden. In de eerste plaats proberen om zo veel mogelijk woorden decoderen zoals je kunt zien in het hele plaatje. Niet te veel zorgen te maken over de juiste volgorde. Als je het even niet lukt, kun je het helemaal opnieuw beginnen. Omdat de woorden niet veranderen, hoeft u alleen maar de juiste volgorde om alle letters op je spel bord weg te vinden.

De strategie is om te weten welke woorden je zou moeten vinden. Zelfs als je nodig hebt om de puzzel te doen een tweede of derde keer, zal het veel gemakkelijker om door te gaan als je eenmaal weet alle woorden zijn. Anders zou je vast komen te zitten in een hachelijke situatie over welk woord naast kon gaan.

ontwarren Letters

Om de woorden weten op Wordbrain is ongeveer ontwarren letters. Als u bekend bent met Scrabble zijn, dan heb je nu gedecodeerd en letters voor. Wees niet bang om een ​​combinatie van letters proberen om een ​​woord te vormen. Vergeet niet, er is geen tijd of proberen te beperken, en je zou gelijk hebben.

Spelling correctheid is van de meest belangrijk wanneer u ontwarren letters. Dat is bijzonder uitdagend als je speelt in een vreemde taal. Maar zelfs in het Engels, als je niet scoren hoog op uw Spelling Bee oefeningen, kan je in sommige problemen. Wordbrain zal altijd de juiste woorden te spellen. Geen uitdrukkingen, mode afkortingen en acroniemen worden gebruikt (met uitzondering van de oudste degenen zoals TV). U zult er geen dingen zoals LOL, DIY vinden, of FYI als je Wordbrain spelen, dus hou die uit je hoofd.

Wanneer u uw gegeven letters decoderen, denk aan klinkers als belangrijke elementen. Ze zijn meestal te vinden tussen de twee medeklinkers, dus je moet ze verstandig te combineren. Zoals u ziet de medeklinkers, vast welke aangrenzende medeklinkers die goed samen zouden kunnen gaan zijn er weinig, bijvoorbeeld, “”th””, “”br”” of “”sp.”” De meeste zijn gerelateerd aan de letters h, t s, r, en p. Als je ze vinden, bij hen te combineren met een klinker. Dat is hoe je het merendeel van de woorden in een bepaald niveau te vinden.

Als u twee identieke brieven te zien bij elkaar, zijn verdacht. De meeste keren dat ze deel uitmaken van een woord met dubbele letters zijn. Houd hier rekening mee als je je brief combinatie te testen. Dubbele letters in een woord zijn een van de meest voorkomende spelfouten, en je moet ze koste wat het kost voorkomen dat het spel te winnen.

Sla uw Hints

Als je eenmaal een moeilijke niveau, hints lijken schaars. Houd uw tips om u te helpen de woordvolgorde raden. Om u te helpen bij het decoderen proces zijn er een aantal middelen die u kunt gebruiken. Bijvoorbeeld, kon u gebruik maken van een van de vele woorden decoderen apps, zijn er ongeveer. Er zijn veel Word Decoderen apps voor iOS en Android.

U kunt ook gebruik maken van onze site te maken om uit te zoeken het antwoord op een bepaald niveau. Wij hebben de antwoorden op alle niveaus verzameld op alle huidige taalpakketten beschikbaar op de Wordbrain app.

Be the first to comment on "Wordbrain Tips"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*