om Oss

Vi tilbyr løsninger på Wordbrain, den fantastiske ordspill app der du kan teste hvor god du er med ord. Vi har utviklet denne veiledningen for å hjelpe deg med å løse spillet enklere.

Når du beveger deg fremover, vil du finne det blir mer og mer utfordrende, inntil hint er ikke nok til å gå videre til neste nivå. Det er der vi går i. Finn på vår side alle svarene, tips og triks for å fortsette og vokse ditt ord problemløsning ferdigheter.

Om Wordbrain

Skaperne av Wordbrain sammenligne det med Candy Crush Saga, Sudoku, og Scramble. På en måte har de rett. Det har den slags vanedannende ingrediens Candy Crush, med en Saga bygge forskjellige pakker med nye utfordringer inne.

Sudoku er etterlignet av squared ordning som gjør det så lett å forstå, men samtidig utfordrende. Akkurat som Sudoku kan vokse seg stor og store med et økende antall rader og kolonner, blir Wordbrain større og større etter hvert som du låser opp nye nivåer.

Til slutt kommer den Scramble ingrediens fra spillingen. Det er ingenting som du har spilt før, men Scramble er faktisk det nærmeste spillet til det. Du må finne ord på gitt sett av brev fliser. Men antall bokstaver og antall fliser endringer, slik at bare det å finne ord ting er hva som ser like.

Slik spiller Wordbrain

Spille er så enkelt at det ikke er overraskende du bli avhengig av det snart. Bare skyv fingeren for å plukke de riktige bokstavene for å danne et ord. Du kan velge hvilken som helst tilknytning brev til den siste bokstaven du valgte, inkludert diagonale bokstaver. Brevet-count er gitt til deg på hvert nivå på bunnen av skjermen. De vises som bokser sette antall bokstaver du trenger for å finne det rette ordet. På slutten av hvert nivå, bør du har fjernet alle bokstaver på skjermen.

I Wordbrain, er det ingen grense for hvor mange forsøk på å danne et ord. Du kan prøve så mange ganger du trenger. Til tider vil mer enn ett ord passer boksene, men det er bare ett riktig svar. Når du får det riktig, vil du komme til neste nivå.

Når du starter spillet, får du en 2×2 rutenett. Det er den enkleste nivå med bare ett ord å finne. Etter hvert som du får større nett (3×3, 4×4, og så videre), får du mer enn ett ord for hvert nivå. Eliminere ordene i riktig rekkefølge blir avgjørende som du får flere ord enn de tidligere nivåer. Hvis du velger et ord som ikke var ment å bli tatt før et annet ord, da blir du nødt til å starte på nytt. Heldigvis for deg, trenger ord ikke endres, og du trenger bare å samle dem i en annen rekkefølge, men du allerede vet svarene!

The Solution når du står fast

Når du blir sittende fast på et nivå, kan du bruke hint. Bare for å starte spillet, får du 10 tips. Deretter blir hint samlet gjennom hele spillet som du fullfører oppgaver og fylle hint telleren på toppen. Du kan også få gratis tips fra rokken. Du kan få tilgang til rokken en gang om dagen, eller ved å se salgsfremmende videoer. En annen måte å få flere tips er ved å betale for dem. Jo flere tips du kommer, jo mindre du betaler.

I begynnelsen kan forslagene synes for mange, og selv unødvendig. Du bare samle dem uten noen hint for de første nivåene. Men det er et punkt hvor et hint kan få deg ut av en vanskelig nivå. Når du endelig trenger dem, kan du bruke mer enn ett tips å passere nivået. Hvis du vil lagre hint, kan du sjekke vår side for noen svar. Vi gir deg den fulle ord satt av hvert nivå du vil finne på Wordbrain.

Ulike språk

Wordbrain er tilgjengelig på 15 språk! Du kan endre din nåværende språk på innstillingssiden. Hele spillet vil bytte til den gitte språket, og du vil få et nytt sett med oppgaver å løse. Hvis du tror du vet mer enn ett språk, er dette din mulighet til å bevise at du mestrer det.

Deling Puslespill

En kul funksjon om Wordbrain er å lage personlige puslespill. Du kan opprette nye oppgaver og sende dem til venner. Det er en original måte å sende en melding til en venn eller signifikante andre. De blir nødt til å oppdage din skjulte budskap som de åpner dine personlige puzzles.The svar på en delt oppgave er ikke gitt på vår side, men du kan alltid spørre din venn for et hint!

Utviklerne

MAG Interactive er merket som utviklet Wordbrain spillet. De har spesialisert seg på å lage spill knyttet til ord og gåter. Noen andre spill etter MAG Interactive er:

  • Wordbrain Temaer
  • Wordalot
  • Ruzzle
  • Ruzzle Adventure
  • Smack Chat
  • Quiz Cross
  • Potion Pop Puzzle

De fleste av disse titlene er tilgjengelig for Android og iOS. MAG Interaktiv fortsatt utvikler noen titler som støttes av Windows Phone og Blackberry også. Wordbrain og Wordbrain Temaer er deres beste rangerte spill.

Hvis du vil vite mer om MAG Interactive, besøk deres hjemmeside på: maginteractive.com

Be the first to comment on "om oss"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*