wordbrain Tips

Bli kjent med alle de beste tips og triks for Wordbrain! Vi elsker å løse ord puslespill så mye som noen, en foretrekker å løse hvert spørsmål selv. Men hva gjør du når du bare ikke kan gå videre, men du ønsker ikke å kikke på anwsers heller? Dette er hva denne delen handler om. Vi vil gi deg generelle tips og råd om hvordan du spiller, pluss alle de ressurser du kan bruke til å hjelpe deg med din spilling.

Generelle tips for å spille Wordbrain

Åpne ditt sinn og tenke på ord. Mens du spiller Wordbrain, ikke komme inn i et bestemt emne. Du må se på det brede spekter av vokabular alternativer.

Ord er ikke bundet til et bestemt emne eller en bestemt type. Til tider kan du bli sittende fast fordi du tenker på feil type ord å bruke. Det kan hjelpe deg å vite at Wordbrain svar består i hovedsak av substantiv og adverb. Substantiv er navn på et objekt du kan finne i ordlisten, slik som “”boot”” eller “”bil””, mens et adjektiv er et ord som beskriver noe som “”lykkelig”” eller “”fast””. Vær oppmerksom på at Wordbrain svar gjør bestå av følgende ord typer:

  • Verb (ord som beskriver en handling) som “”svømmer”” eller “”lese””
  • Egennavn som “”Harry””, “”Lego”” eller “”India”” (med mindre du spiller Wordbrain 2!)
  • Ord som inneholder bindestrek eller apostrof.

Et unntak til den andre regelen ovenfor gjelder hvis du spiller Wordbrain Temaer. I dette spillet, er hvert nivå pakke basert på et bestemt emne som typer mat eller musikk. Men det vil ikke gjøre det enklere. De ordene du trenger å gjette kan være bestemte ord av fagets sjargong. Hvis du ikke er kjent med emnet, kan du gå glipp ordet. De første nivåene er generell kunnskap, men som du kommer til høyere nivåer, får du emner som økonomi og ledelse, Engineering, biologi, og forskningsdepartementet. Hvis du ikke er kjent med temaet, kan ordene i disse nivåene vise seg å være for vanskelig. Hvis du får problemer, husk svar på alle Wordbrain puslespill er tilgjengelig via vår hjemmeside.

Basic Strategi

Hvis ordet du leter etter er ikke åpenbart for deg, så er det på tide å sette noen strategi. For et enkelt ord, kan du prøve alle mulige kombinasjoner systematisk. Siden det er ingen begrensning på antall forsøk, kan det være en levedyktig løsning på de første stadiene av spillet. Som spillet blir overfylt med bokstaver, er dette alternativet mindre egnet. Du må deretter gå videre til andre strategier for å passere de vanskeligste nivåene.

En strategi for de vanskeligste Levels

Hvis ordet du leter etter er ikke åpenbart for deg, så er det på tide å sette noen strategi. For et enkelt ord, kan du prøve alle mulige kombinasjoner systematisk. Siden det er ingen begrensning på antall forsøk, kan det være en levedyktig løsning på de første stadiene av spillet. Som spillet blir overfylt med bokstaver, er dette alternativet mindre egnet. Du må deretter gå videre til andre strategier for å passere de vanskeligste nivåene.

En strategi for de vanskeligste Levels

Når du kommer til de mest utfordrende nivåer på Wordbrain, må du gjette mange ord. Prøv først å unscramble så mange ord som du kan se på hele bildet. Ikke bekymre deg for mye om riktig rekkefølge. Hvis du ikke får det riktig, kan du starte den på nytt. Siden ordene ikke endres, du trenger bare å finne den rette for å eliminere alle bokstavene på din spillebrettet.

Strategien er å vite hvilke ord du skal finne er. Selv om du trenger å gjøre puslespillet en andre eller tredje gang, vil det være mye lettere å fortsette når du vet alle ordene. Ellers kan du bli sittende fast i en knipe om hvilke ord kunne gå videre.

unscrambling Letters

For å vite ordene på Wordbrain handler om leselig bokstaver. Hvis du er kjent med Scrabble, så må man mene bokstaver før. Ikke vær redd for å prøve en kombinasjon av bokstaver for å danne et ord.

Husk, det er ikke tid eller forsøk grensen, og du kan ha rett.

Stavekontroll korrekthet er av størst betydning når du unscrambling bokstaver. Det er spesielt utfordrende når du spiller på et fremmed språk. Men selv på engelsk, hvis du ikke scorer høyt på Spelling Bee øvelser, kan du få i noen problemer. Wordbrain vil alltid stave ordene riktig. Ingen idiomer, er mote forkortelser eller akronymer brukt (med unntak av de eldste som TV). Du vil ikke finne ting som LOL, DIY, eller FYI når du spiller Wordbrain, så holder de ut av tankene dine.

Når du unscramble dine gitte bokstaver, tenk på vokaler som viktige elementer. De er vanligvis funnet mellom to konsonanter, så du må kombinere dem med omhu. Som du ser konsonanter, identifisere eventuelle tilstøtende konsonanter som kan gå godt sammen er det få, for eksempel “”th””, “”br,”” eller “”sp.”” De fleste er knyttet til bokstavene h, t s, r, og p. Som du finner dem, bli med dem for å kombineres med en vokal. Det er hvordan du finner de fleste av ordene i et gitt nivå.

Når du ser to likelydende brev sammen, være mistenksom. De fleste ganger vil de være en del av et ord med doble bokstaver. Ta hensyn til dette når du teste din bokstavkombinasjon. Doble bokstaver i et ord er en av de vanligste stavefeil, og du må unngå dem for enhver pris å vinne spillet.

Lagre Tips

Når du kommer til et vanskelig nivå, hint synes å være mangelvare. Hold tips for å hjelpe deg med å gjette ordet orden. For å hjelpe deg i unscramble prosessen er det noen ressurser du kan bruke. For eksempel kan du bruke en av de mange ord unscramble apps, er det rundt. Det er mange Word Unscramble apps for iOS og Android.

Du kan også benytte deg av vårt nettsted for å finne ut svaret på et gitt nivå. Vi har samlet svar på alle nivåer på alle de aktuelle språkpakker tilgjengelig på Wordbrain app.

Be the first to comment on "Wordbrain Tips"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*