om Oss

Vi tillhandahåller lösningar till Wordbrain, fantastiska ordspel app där du kan testa hur bra du är med ord. Vi har utvecklat den här guiden för att hjälpa dig att lösa spelet lättare.

När du flyttar framåt, hittar du det blir mer och mer utmanande, tills tips är inte tillräckligt för att gå vidare till nästa nivå. Det är där vi steg i. Sök på vår sida alla svar, tips och tricks för att fortsätta och växa ditt ord problemlösningsförmåga.

Om Wordbrain

Skaparna av Wordbrain jämföra det med Candy Crush Saga, Sudoku, och Scramble. På ett sätt, de är rätt. Det har den typ av beroendeframkallande ingrediens i Candy Crush, med en Saga bygga olika paket med nya utmaningar inuti.

Sudoku imiteras av den kvadrerade arrangemang som gör det så lätt att förstå, men på samma gång utmanande. Precis som Sudoku kan växa sig stor och stora med ett ökande antal rader och kolumner, blir Wordbrain större och större när du låsa upp nya nivåer.

Slutligen kommer den rusning beståndsdelen från spelet i sig. Det är ingenting som du har spelat tidigare, men Scramble är verkligen den närmaste matchen till det. Du måste hitta ord på given uppsättning brev plattor. Men antalet bokstäver och antalet plattor ändras, så att endast konstaterandet ord sak är vad som ser likadana ut.

Så spelar Wordbrain

Att spela är så lätt att det inte är förvånande att du blir beroende av det snart. dra bara ditt finger för att välja rätt bokstäver för att bilda ett ord. Du kan välja någon angränsande brev till den sista bokstaven du väljer, inklusive diagonala bokstäver. Bokstaven-count ges till dig på varje nivå vid den nedre delen av skärmen. De visas som rutor inställning antalet bokstäver du behöver för att hitta rätt ord. Vid slutet av varje nivå, bör du ha rensat alla bokstäver på skärmen.

I Wordbrain, finns det ingen gräns för antalet försök att bilda ett ord. Du kan prova så många gånger som du behöver. Ibland kommer mer än ett ord passar rutorna, men det finns bara ett rätt svar. När du gör det rätt, kommer du att få till nästa nivå.

När du startar spelet, får du en 2×2 rutnät. Det är den enklaste nivån med bara ett ord att hitta. När du kommer till större nät (3×3, 4×4, och så vidare), får du mer än ett ord för varje nivå. Eliminera ord i rätt ordning blir avgörande som du får mer ord än de tidigare nivåerna. Om du väljer ett ord som inte var tänkt att tas före ett annat ord, då måste du börja om igen. Tur för dig, inte orden inte förändras, och det gäller bara att samla dem i en annan ordning, men du redan vet svaren!

Lösning när du fastnar

När du fastnar på en nivå, kan du använda tips. Bara för att starta spelet, får du 10 tips. Därefter är tips samlas hela spelet när du är klar pussel och fyll antydan räknaren ovanpå. Du kan också få gratis tips från spinnrocken. Du kan få tillgång till det snurrande hjulet en gång om dagen, eller genom att titta på PR-videor. Ett annat sätt att få fler tips är genom att betala för dem. Ju fler tips du får, desto mindre betalar du.

Först kan förslagen verkar alltför många och även onödig. Du samlar bara dem utan att behöva tips för de första nivåerna. Men det finns en punkt där en ledtråd kan få dig ur en hård nivå. När du äntligen behöver dem, kan du använda mer än ett tips för att klara nivån. Om du vill spara tips, kan du kontrollera vår sida för några svar. Vi ger dig hela ordet uppsättning varje nivå du hittar på Wordbrain.

Olika språk

Wordbrain finns på 15 språk! Du kan ändra ditt aktuella språk på inställningssidan. Hela spelet kommer att byta till det givna språket, och du kommer att få en ny uppsättning av pussel att lösa. Om du tror att du vet mer än ett språk, är detta din chans att bevisa att du behärskar det.

Delning pussel

En cool funktion om Wordbrain är att skapa personliga pussel. Du kan skapa nya pussel och skicka dem till dina vänner. Det är ett originellt sätt att skicka ett meddelande till en vän eller din partner. De kommer att behöva upptäcka dina dolda budskap som de öppnar din personliga puzzles.The svar på en delad pussel ges inte på vår sida, men du kan alltid be din vän för en ledtråd!

Utvecklarna

MAG Interactive är varumärket som utvecklat Wordbrain spelet. De har specialiserat sig på att göra spel i samband med ord och pussel. Några andra spel av MAG Interactive är:

  • Wordbrain Teman
  • Wordalot
  • Ruzzle
  • Ruzzle Adventure
  • Smack Chatt
  • Quiz Cross
  • Potion Pop Puzzle

De flesta av dessa titlar finns tillgängliga för Android och iOS. MAG Interactive utvecklar fortfarande några titlar som stöds av Windows-telefoner och BlackBerry också. Wordbrain och Wordbrain teman är deras bästa rankade spel.

Om du vill veta mer om MAG Interactive, besök deras hemsida på: maginteractive.com

Be the first to comment on "om oss"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*