wordbrain Tips

Lär känna alla de bästa tips och tricks för Wordbrain! Vi älskar att lösa ordpussel så mycket som någon, en föredrar att lösa varje fråga oss. Men vad gör du när du bara inte kan gå vidare men du vill inte att kika på anwsers heller? Detta är vad detta avsnitt handlar om. Vi ger dig allmänna tips och råd om hur man spelar, plus alla resurser som du kan använda för att hjälpa dig med ditt spelande.

Allmänt Tips för att spela Wordbrain

Öppna ditt sinne och tänka på ord. Medan du spelar Wordbrain, inte hamnar i ett visst ämne. Du måste undersöka det breda utbudet av ordförråd alternativ.

Uttrycker är inte knutna till ett visst ämne eller en viss typ. Ibland kan du fastna eftersom du tänker på fel typ av ord att använda. Det kan hjälpa dig att veta att Wordbrain svar består huvudsakligen av substantiv och adverb. Substantiv är ett namn för ett objekt som du kan hitta i ordboken, såsom “”boot”” eller “”bil””, medan ett adjektiv är ett ord som beskriver något som “”happy”” eller “”snabb””. Observera att Wordbrain svar inte bestå av de typer följande ord:

  • Verb (ord som beskriver en handling) som “”simmar”” eller “”läsa””
  • Egennamn, såsom “”Harry””, “”Lego”” eller “”Indien”” (om du spelar Wordbrain 2!)
  • Ord som innehåller bindestreck eller apostrofer.

Ett undantag till den andra regeln ovan kommer om du spelar Wordbrain teman. I det här spelet är varje nivå pack bygger på ett visst ämne, såsom olika typer av mat eller musik. Men det kommer inte att göra det lättare. Orden du behöver gissa kan vara specifika ord i ämnet är jargong. Om du inte är bekant med ämnet, kan du missa ordet. De första nivåerna är allmän kunskap, men när du kommer till de högre nivåerna, får du som Business and Economics, teknik, biologi och forskningsområden. Om du inte är bekant med ämnet, kan orden i dessa nivåer visa sig vara alltför svårt. Om du fastnar, minns svar på alla Wordbrain pussel finns tillgängliga via vår hemsida.

Den grundläggande strategin

Om ordet du letar efter är inte självklart för dig, då är det dags att ställa in vissa strategi. För ett enda ord, kan du prova alla möjliga kombinationer systematiskt. Eftersom det inte finns någon gräns för antalet försök, kan det vara en hållbar lösning på de första stadierna av spelet. När ditt spel blir trångt med bokstäver, är detta alternativ mindre lämpligt. Du måste sedan gå vidare till andra strategier för att klara de svåraste nivåerna.

En strategi för de svåraste nivåer

Om ordet du letar efter är inte självklart för dig, då är det dags att ställa in vissa strategi. För ett enda ord, kan du prova alla möjliga kombinationer systematiskt. Eftersom det inte finns någon gräns för antalet försök, kan det vara en hållbar lösning på de första stadierna av spelet. När ditt spel blir trångt med bokstäver, är detta alternativ mindre lämpligt. Du måste sedan gå vidare till andra strategier för att klara de svåraste nivåerna.

En strategi för de svåraste nivåer

När du kommer till de mest utmanande nivåer på Wordbrain, måste du gissa många ord. Försök först att avkoda så många ord som du kan se i hela bilden. Oroa dig inte för mycket om rätt ordning. Om du inte får det rätt, kan du starta det igen. Eftersom ord inte förändras, du behöver bara hitta rätt ordning för att eliminera alla bokstäver på ditt spel ombord.

Strategin är att veta vilka ord du ska hitta är. Även om du behöver göra pusslet en andra eller tredje gången, kommer det att bli mycket lättare att fortsätta när du vet alla ord. Annars kan du fastna i en situation om vilket ord skulle gå nästa.

Avkodnings bokstäver

För att veta orden på Wordbrain handlar om dekryptering bokstäver. Om du är bekant med Scrabble, då har du okrypterade brev innan. Var inte rädd för att prova en kombination av bokstäver för att bilda ett ord. Kom ihåg, det finns ingen tid eller försök gräns, och du kan vara rätt.

Stavning korrekthet är av störst betydelse när du dekryptering bokstäver. Det är särskilt utmanande när du spelar på ett främmande språk. Men även på engelska, om du inte får höga poäng på stavningen Bee övningar, kan du få på något problem. Wordbrain kommer alltid stava ord korrekt. Inga idiom, är mode förkortningar eller förkortningar som används (med undantag för de äldsta som TV). Du kommer inte hitta saker som LOL, DIY, eller FYI när du spelar Wordbrain, så håll dem ur ditt sinne.

När du avkoda dina givna bokstäver, tänk på vokaler som din viktigaste delarna. De finns vanligen mellan två konsonanter, så du måste kombinera dem klokt. Som du ser konsonanter, identifiera intilliggande konsonanter som kan gå bra ihop det finns få, till exempel “”th””, “”br”” eller “”sp.”” De flesta är relaterade till bokstäverna h, t S, R och p. När du hittar dem, gå med dem kombineras med en vokal. Det är hur du hittar de flesta av orden i en given nivå.

När du ser två identiska brev tillsammans, vara misstänksam. De flesta gånger de kommer att ingå i ett ord med dubbla bokstäver. Ta hänsyn till detta när du testar din bokstavskombination. Dubbla bokstäver i ett ord är en av de vanligaste stavfel, och du måste undvika dem till varje pris för att vinna spelet.

Spara Tips

När du kommer till en svår nivå, tips verkar vara knappa. Håll dina tips som hjälper dig gissa ordföljden. För att hjälpa dig i unscramble processen finns några resurser som du kan använda. Till exempel kan du använda en av de många ord avkoda program, finns runt. Det finns många ord Avkoda appar för iOS och Android.

Du kan också använda vår webbplats för att ta reda på svaret till en viss nivå. Vi har samlat ihop svar på alla nivåer på alla aktuella språkpaket finns på Wordbrain appen.

Be the first to comment on "Wordbrain Tips"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*